UFD-Livsstil

Røgede mandler 05-07-2019 00:00
De her mandler er så herligt enkle og samtidig vanvittig velsmagende. De fungerer som snack på bordet eller som godt element til grøntretter, hvor du vil have røg og sprødhed.
Egentlig er dette mere et koncept end en opskrift, og du kan selv variere det. Det fungerer også med smage som gedeost, chorizo, kapers på stilk, sorte oliven osv. Bræk et par stykker af melonkødet med en ske; den ujævne overflade giver en flot karamellisering.
Époisses i gløder 05-07-2019 00:00
Dette kan dårligt kaldes for en opskrift, men ikke desto mindre er det en af mine bålfavoritter. Når du først har prøvet den, er jeg sikker på, det også bliver en af dine. Du behøver ikke at bruge komælksskimmelosten époisses, enhver ost i æske eller trædåse fungerer.
Bålmad er ikke hurtig mad, men skaber sanselig madlavning og smag. Her serverer kokken Nicolai Tram fire nemme opskrifter på snacks, der gør en aften om bålet ekstra lækker.
Ærter med aioli 05-07-2019 00:00
Læg ærtebælgene direkte i let ulmende gløder, så får de en let brændt og røget smag, men uden at miste deres bid. Ærterne bør spises direkte fra bælgen.
Høns i peberrod 03-07-2019 09:35
Høns i peberrod er fornem mad fra det klassiske danske borgerkøkken og slutningen af 1800-tallet, hvor sovs blev moderne, men kombinationen af høns og peberrod kendes helt tilbage fra middelalderen.
Syv ud af ti pårørende til demensramte oplever helbredsproblemer, viser en rundspørge.
Det var første gang nogensinde på dansk tv, at seerne kunne se et kejsersnit live.
En computeralgoritme gav de to den højeste matchscore blandt parrene fra 'Koden til kærlighed'.
Efter bruddet med sin ekskæreste, har Jacob haft svært ved at dyrke sex. Frygten for ikke at kunne præstere i sengen har taget overhånd.
Sundhedsmagasinets værter prøver kræfter med intensiv mindfulness.
Flere psykiatriske afdelinger opretter i disse år særlige terapigrupper, hvor patienter på tværs af diagnoser skal bekæmpe dårligt selvværd.
Dine negle afslører din sygdom
Tjek dine negle og se, om du er syg. Forsk- ning viser, at neglene kan afspejle bl.a. farlige hjerte-, nyre- og lever-sygdomme.