UFD-Nyheder-112

Psykisk vold smadrer liv 19-09-2019 01:00
Angst, depression og PTSD. Psykisk vold i parforhold har store konsekvenser for de ramte. Derfor blev psykisk vold i foråret gjort strafbart. Men kriminalisering er langtfra nok. Der skal sættes ind, før volden eskalerer. Derfor lancerede Det Kriminalpræventive Råd i går kampagnen "Ræk ud".
20-årig mand stukket ned 22-09-2019 16:01
Politiet undersøger et knivstik på Amagerbrogade i København, hvor en 20-årig mand er blevet stukket ned
Mindst syv biler udbrændt i nat - politiet kan endnu ikke svare på, hvorvidt der var tale om påsatte brande
Det skal undersøges, hvor en lugt kommer fra, før afspærringen fjernes
10-årig dreng efterlyses 22-09-2019 14:30
Politiet efterlyser en 10-årig dreng, som er forsvundet ved Silkeborg
Politiet kender endnu ikke de nærmere omstændigheder ved voldsom ulykke på Sydsjælland.
Engelske Clive Pyott måtte på hospitalet indsmurt i blod, efter han forsøgte at stoppe to mænd fra at tæve en asiatisk mand
Et udrykningskøretøj ramte søndag eftermiddag en personbil på Lolland. En person er alvorligt kvæstet.
Sydsjællands og Lolland-Falsters politi arbejder på fuld kraft, hvor to færdselsuheld er fundet sted
Et skænderi til en beboerfest i et rækkehuskvarter i Søborg førte til, at 34-årig mand hentede pistol
En drukneulykke ved havnen i Holbæk søndag morgen har kostet en yngre afrikansk kvinde livet
Politiet efterlyste en mand, der har forladt et sygehus
Da racerfællesskabet Striben mødtes lørdag aften, blev der frakendt en del kørekort
Politiet fik en del opkald fra folk, der både havde hørt braget og mærket trykbølgen
Sydjyllands Politi advarer mod en person, der går i nødsporet på E45
Paris Hiltons bedstefar Barron Hilton er gået bort
Tirsdag brød en voldsom brand ud, mens en familie sov. Havde det ikke været for Zippy, var de alle døde
28-årige Stuart Cook er desuden dømt for besiddelse af cannabis
Mand død i trafikulykke 21-09-2019 17:43
En 75-årig mand er lørdag formiddag afgået ved døden i en trafikulykke i Sydjylland
Retten i Odense har lørdag varetægtsfængslet yderligere seks personer i våbensag med tråde til bandemiljøet
Københavns Politi har spærret en række gader i forbindelse med et 'mistænkeligt forhold'
Justitsminister Nick Hækkerup har valgt at støtte et projekt med unge brandkadetter hos Vestsjællands Brandvæsen med 100.000 kroner årligt i 2019 og 2020. Projektet skal tilbyde de unge et sundt fællesskab og forebygge kriminalitet blandt de unge ved at give dem ny viden og gode relationer.
Tre litauiske mænd er blev idømt fængselsstraffe og udvisning af landet for indbrud og tyverier af dyre specialcykler til en værdi af ca. en million kroner.
Den nye Divar IP alt-i-en 5000 lagringsenhed fra Bosch kombinerer optagelse og videostyring i den samme enhed, hvilket giver et nøgle-parat-til-brug-sikkerhedssystem.
Forsvaret er gået i gang med en gennemgribende it-modernisering, hvor man både vil introducere ny teknologi og nye folk. Målet er at få flere ressourcer ud i “den skarpe ende”.
Politiforbundets formand Claus Oxfeldt taler med store bogstaver i sin leder i den seneste udgave af forbundets nyhedsbrev. Oxfeldt skriver bl.a.: "Politiet er i krise! Jeg skriver ordet krise med udråbstegn bagefter. Det gør jeg for første gang, selvom det længe har ligget på tungen, men det er et ord, man skal være forsigtig med at bruge. Vi kan ikke sminke os ud af krisen. Vi kan ikke lappe os ud af den. Den er gennemgående. Vi kan ikke få enderne til at mødes – nogen steder." Formanden nævner ikke hjælp fra den private vagtbranche som en mulighed for at lette situationen.
I anledning af udgivelsen af sin bog har whistlebloweren Edward Snowden åbnet for sine tanker om teknologi og afsløringer om sit privatliv, der bærer præg af, at whistlebloweren er tvunget til at bo i Rusland de næste mange år. Det skriver Version2, der citerer The Guardian, som har mødt Snowden i Rusland.
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi inviterer alle kredsens skoler, ungdomsuddannelser, efterskoler, FGU’er m.m. til at være med i en konkurrence i oktober. Her skal de unge arbejde med, hvordan man handler sikkert på nettet, når man køber varer fra private på internettets store loppemarkeder.
Danmark får et rent kvindefængsel, når Jyderup Fængsel bygges om med opstart i marts 2020. Ombygningsopgaven er netop sendt i udbud.
Dansk IT har netop rundet medlem nummer 10.000. Med flere medlemmer og flere aktiviteter er foreningen blevet for stor til de nuværende lokaler. Om få uger flytter Dansk IT derfor til et topmoderne domicil, der giver mulighed for en bølge af nye medlemsaktiviteter.