UFD-Nyheder-112

En kvinde fra Kolding så for nyligt i den lokale avis, at en mand annoncerede, at han opkøbte pelse, og da kvinden havde nogle pelse, hun ville af med, så kontaktede hun manden.
Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, er påvirket af nyheden om Morten Messerschmidts myrdede søster og reagerer nu på sin Facebook-profil
DF-formand bekræfter: Messerschmidts søster dræbt
En 31-årig kvinde blev natten til fredag dræbt i Ruds Vedby. Der er tale om Morten Messerschmidts halvsøster.
Borgmester er rørt over borgeres svar på anti-jødisk hærværk
Hærværk mod jødiske gravsteder fik lørdag borgere i Randers på gaden til demonstration mod racisme.
En 35-årig dræbt kvinde fra Kundby var for kort tid siden startet som praktikant i Aldi
Øresundsbroen er åbnet igen efter solouheld
Øresundsbroen er igen blevet åbnet for trafik i begge retninger efter et uheld lørdag eftermiddag.
Øresundsbroen er nu åbnet for trafik i begge retninger efter en trafikulykke
Ung mand fundet dræbt af skud i grønt område i Brøndby
Politiet søger vidner, efter at død 25-årig blev fundet af hundelufter. Undersøgelse stoppede S-tog.
Københavns Vestegns Politi er talstærkt tilstede ved Tybjergparken lørdag efter skuddrab på en 25-årig mand
Ung mand dræbt
Ung mand dræbt 16-11-2019 14:20
Fem personer er kørt til hospitalet efter et færdselsuheld
En mand er blevet stukket ned i Vanløse
Danmark overtager den største sag om udbytteskat fra briterne
Bagmandspolitiet overtager straffesag om udbytteskat fra britisk politi, har retsudvalg fået at vide.
Super-fan - så koncert med 'Catfish and the Bottlemen' til ende i 75 minutter på trods af kraniebrud, brækket næse og blødning i hjernen
Mistænkt for drab er fundet død i sin celle i Odense
27-årig dansk mand blev anholdt fredag aften for at have dræbt kvinde i Sverige. Det skete efter lang biljagt.
27-årig dansk mand blev anholdt fredag aften for at have dræbt kvinde i Sverige. Nu er han blevet fundet død
Arbejdstilsynet skal klarlægge årsag til ulykke under nedrivning af ejendom
25-årig dræbt af skud 16-11-2019 09:05
Politiet efterforsker et drab i Brøndby Stand, efter en en 25-årig mand blev ramt af skud
En video, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af, viser øjeblikket, hvor en 27-årig dansker bliver anholdt efter en vild biljagt på Fyn
16-årig elev, som menes at have dræbt to klassekammerater i Californien torsdag, er død på et hospital
De seneste to døgn har Syd- og Sønderjyllands Politi modtaget 17 anmeldelser om tyverier fra varebiler i Varde, Esbjerg og Ribe kommuner. Antallet af sager får politiet til at opfordre håndværksmestre m.m. til at tænke i øget sikring – og dermed gøre det sværere for tyvene at bryde ind.
Da Nadja Nielsen gik tur med sin hund i en hundepark, fandt hun pludselig barberblade pakket ind i skinke
Fyns Politi eftersatte fredag aften en bilist, som nægtede at stoppe
Et af ofrene i sagen om dobbeltdrab fra Ruds Vedby og Kundby er identisk med  en søster til politikeren Morten Messerschmidt
En vindmølletransport har sat sig fast under bro ved Horsens, hvilket har resulteret i to tilskadekomne
Fredag aften er en personbil og en traktor kørt sammen i Vojens
En 39-årig mand er netop blevet fængslet i fire uger - han sigtes for have dræbt to kvinder med et ukendt antal knivstik i de to byer på Vestsjælland
Det er planen, at Museet ved Vestre Fængsel har sidste åbningsdag den 10. december 2019. Lokalerne skal bruges til at huse de transportbetjente, der for nyligt er rykket ind på fængslet. Den plan vil byhistorikerne Allan Mylius Thomsen og Nikolaj Bøgh dog gerne forpurre. De foreslår derfor, at Københavns Kommune stiller nærliggende bygninger til rådighed for museet.
En ny rapport fra Gartner viser, at Microsoft Office 365 nu er den mest almindelige cloud-tjeneste baseret på antal af brugere. Samtidig kan it-sikkerhedsvirksomheden Barracuda konstatere, at 40 pct. af disse brugere ikke benytter en tredjepartsløsning til sikkerhedskopiering. Og det kan have store konsekvenser, forklarer ekspert.
​Danskerne er verdensmestre i kontaktløse betalinger. Ingen andre steder er betalingsmetoden blevet taget så hurtigt i brug både af forretninger og forbrugere. Som følge heraf er andelen af kontaktløse betalinger steget med rekordfart. Vi har passeret en milepæl med kontaktløse betalinger med Dankort. Hele 75 % af alle betalinger med Dankort er nu kontaktløse. Det er en god nyhed for alle, bortset fra svindlerne.
En ny standard skal styrke troværdigheden af organisationers behandling af personoplysninger og er et konkret værktøj til at leve op til gældende krav i Databeskyttelsesforordningen (GDPR).
Fra i morgen, 12. november 2019, igangsættes en styrket politiindsats, herunder midlertidig grænsekontrol, når borgerne rejser fra Sverige til Danmark. Det indebærer, at Nordjyllands Politi vil foretage kontroller i forbindelse med færgetrafikken i Frederikshavn.
Det Kriminalpræventive Råd indstiller den digitale stofrådgivning, Netstof.dk, til den europæiske pris ECPA. Om en måned skal projektet repræsentere Danmark i Helsinki.
Hvert år er anlægget Hamburg Messe und Congress vært for mere end 40 udstillinger og event, der tiltrækker mere end 700.000 besøgende fra hele verden. Sikkerheden ved Hamburg Messe und Congress er vigtig, og derfor er der installeret et stemmebaseret evakueringsalarmsystem fra Bosch.
Regeringen opretter nu et operativt myndighedsforum med deltagelse af SØIK, Hvidvasksekretariatet, PET, Rigspolitiet, Finanstilsynet, Erhvervsstyrelsen, Skattestyrelsen og Spillemyndigheden for at styrke det tværgående myndighedssamarbejde om bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering.