UFD-Nyheder-Finans

I Saalachtal er de yngste og ældste skigæster i fokus
Østrigske Saalachtal er ikke stedet, hvor skieksperter får svimmelhedsanfald over pisternes stejlhed, og den vilde afterskiing skal man lede længe efter. Til gengæld er området skræddersyet til familier, der kan slippe børnene løs i det overskuelige område, samt gæster, der vægter roen og de smukke omgivelser.
Har folk snart fået nok af SUV'er: Flere eksperter spår, at de mere aerodynamiske sedaner kan få et gennembrud
Mere unikt designede sedaner i mellemklassen kan blive spydspidsen i et ungdomsoprør mod de høje SUV’er og crossovere.
Det er første gang, at partiet vælger en egentlig formand. 
Danmark overtager den største sag om udbytteskat fra briterne
Bagmandspolitiet overtager straffesag om udbytteskat fra britisk politi, har retsudvalg fået at vide.
Hitlers ejendele skal på auktion - og det møder kritik
Af genstande til salg er der blandt andet en høj hat, en udgave af bogen 'Mein Kampf' samt en cocktailkjole, der tilhørte Hitlers kone Eva Braun.
Siden den tidligere brigadegeneral Lone Træholt gik på pension sidste år, har hun arbejdet for, at flere kvinder kan gøre karriere i Forsvaret. For hende handler det ikke om politisk korrekthed, men om, at fremtidens demografi ikke tillader, at man udelukker talenter baseret på køn.
Brug medarbejdernes forskelle aktivt og skab bedre resultater samt et sjovere og klogere arbejdsliv. Sådan lyder opfordringen fra kultursociolog Elisabeth Plum, som er aktuel med glimrende håndbog om at opbygge stærke team.
”Endestation Auschwitz” er den eneste bog skrevet i udryddelseslejren. Den har universel værdi og er i klasse med Anne Franks dagbøger.
På Venstres landsmøde i Herning blev Lars Løkke Rasmussen hyldet for sine ti år som partiets formand.
Unge under 30 år har mere end halveret deres restskat.
Britisk finansmand vil stå foran en dansk dommer, hvis det lykkes at få ham udleveret fra Dubai.
En familie skulle pludselig stille med 75.000 kroner for at have installeret en opvaskemaskine.
Statsrevisorerne kritiserer manglende kontrol hos skattemyndighederne.
Skattestyrelsen fulgte ikke op på, hvorfor 60 procent af borgerne ikke angav gevinst og tab ved aktiesalg.
Forhenværende direktør i Andelskassen J. A. K. Slagelse skal betale en million i erstatning.
Lejernes LO vurderer, at stadig flere udlejere forsøger at 'ryste' lejere ud af deres boliger.
Torben Bagge er advokat for en stor gruppe selskaber i udbyttesagen. Nu ryger statsligt tilskud.
Den norske bank DNB kan have været direkte involveret i korruptionsbetalinger til afrikanske embedsmænd.
Omkring 31.000 stillinger er ikke blevet besat det seneste halve år, fordi der ikke var den rette ansøger.
Nogle gange er den bedste investering ikke at investere.
Samarbejdet fungerer bedre, siger både Facebook og politiet. Men kun halvdelen af gangene får politiet, hvad de beder om.
Danske Bank sigtes for at sælge produkt til kunderne - vel vidende, at de formentlig tabte penge på det.
Flere transportordførere er helt uforstående over for, at Københavns Lufthavn fortsatte flydriften, selv om det skete under farlige forhold.
De negative renter er med til at lægge et hidtil uset pres på danske banker, siger Finanstilsynets direktør.
Nils Smedegaard Andersen, tidligere Mærsk-direktør, er udpeget som bestyrelsesformand for Unilever.
Boeing forventer inden længe at få grønt lys fra myndigheder til ny software og træningskrav for piloter.
Renterne er rekordlave, og det gør det billigere at finansiere et hus, hvilket skærper appetit på boliger.
Den danske betonbranche tror, det kan lade sig gøre at halvere CO2-udslippet på 10 år ved at bruge nye typer cement og beton, nørde i detaljen og kulegrave byggereglerne.
Den gode udvikling i dansk økonomi har været med til at skubbe boligpriserne op, vurderer Finans Danmark.
Danskernes forbrug er ikke kommet op i gear efter finanskrisen. Det er overraskende, for normalt ligger forbruget lavere i krisetider og højere i opgangstider. En del af forklaringen kan være, at vi er blevet mere klima-, tids- og sundhedsbevidste, men tendenserne er ikke entydige.
I år er det 10 år siden krisen ramte. I dag har opsvinget omsider bidt sig fast, men krisen har stadig konsekvenser. Danmark er blevet fattigere permanent og mange personer er stadig mærket af krisen.
En videregående uddannelse slår normalt ud i en højere indkomst, men sådan er det ikke altid. En del fag-lærte tjener lige så godt som mange personer med enten en erhvervsakademiuddannelse, en professionsbacheloruddannelse eller en akademisk uddannelse.
Der er udsigt til stigende vækst og flere job i Danmark. Det kræver dog, at vi udnytter fremgangen i dansk økonomi fornuftigt og investerer i mennesker og i målrettede uddannelses- og opkvalificeringstilbud, så personer på kanten af arbejdsmarkedet kan finde vej ind.
Formuerne i Danmark er relativt ulige fordelt - også når man medregner pensioner. Mens de ti pct. med de største formuer i Danmark har ca. 47 pct. af de samlede formuer, så har den halvdel af befolkningen med de mindste formuer modsat kun 5 pct. af formuerne.
Mens den rigeste procent har oplevet rekordhøj indkomstfremgang siden 2010, så har alle andre indkomstgrupper i samfundet oplevet rekordlav fremgang. Efter skat er indkomsten vokset med knap 240.000 kr. for de rigeste. Før i tiden så vi, at også de fattigste fik del i indkomstfremgangen. Det er ikke længere tilfældet.
I løbet af de seneste 10 år har pensionister oplevet den største indkomstfremgang af alle aldersgrupper. Indkomsten for pensionister er vokset med 22 pct. Det er væsentligt mere end de 30-64-årige, der har haft en fremgang på 12 pct., og markant mere end de unge, der har haft en fremgang på 5 pct.
Siden finanskrisen har vi oplevet en ny tendens i indkomstudviklingen i Danmark. Siden 2010 har indkomsterne i nogle af de allerrigeste områder i Nordsjælland slået rekord. Samtidig har de fattigste områder haft stagnerende eller ligefrem faldende reale indkomster.
Andelen af par, hvor kvindens indkomst er højere end mandens indkomst, er vokset fra 25 pct. i 1994 til 32 pct. i dag. Andelen er ikke vokset siden 2010. Blandt de 40-59-årige er der flest kvinder, der har en højere indkomst end deres partner. Blandt kvinder over 60 år er der færrest.
På talerstolen i Folketinget sagde Jakob Ellemann-Jensen (V), at en enlig mor med tre børn på kontanthjælp vil få 20.300 kroner efter skat. En person i et lavtlønsjob med tre børn har ret til det samme beløb i børnefamilieydelse og børnetilskud mm. Samlet betyder det, at en lavtlønnet i job vil have et rådighedsbeløb, der er 5.300 kr. højere om måneden.

UFD-Nyheder-Finans-børsen.dk

Investor, økonomi, finans og privatøkonomi
fra børsen.dk

Den amerikanske industriproduktion faldt 0,8 pct. i oktober, hvilket var mere end ventet af økonomerne, der ifølge Bloomberg estimerede et fald på 0,4 pct. Tallet for måneden før blev r ...
Den tidligere ledelse i Andelskassen J.A.K. Slagelse, der krakkede i 2015, handlede uforsvarligt, da den gav et lån og en kassekredit i millionklassen til to virksomheder. Den tidligere ...
Dansk Arbejdsgiverforening (DA) har netop offentliggjort tal for lønudviklingen. Tallene viser, at lønningerne i tredje kvartal samlet set var 2,5 pct. højere sammenlignet med året før på DA-området. ...
Den svenske storbank SEB skriver på sin hjemmeside fredag, at det svenske tv-program Uppdrag, der afslørede hvidvask i storbanken Swedbank, har oplysninger om hvidvask gennem SEB i baltikum.
Tilgår du via en app så klik her ...
Den amerikanske økonomi er en stjerne, og det ti år lange opsving vil fortsætte. Risiciene vil næppe kunne afspore fremgangen. Det var torsdagens konklusion, da den amerikanske centralb ...
Fra slutningen af 2021 vil Den Europæiske Investeringsbank (EIB) ikke længere låne penge ud til virksomheder, der arbejder med fossile brændstoffer. Samtidig forpligter banken sig til ...
Den mexicanske centralbank, Banco de México eller bare Banxico, har torsdag sænket sin toneangivende rente med 0,25 pct. til 7,50 pct. Det skriver Bloomberg News. Central ...
Hvis man tager et kig gennem brugernes vurdering af bankapps på App Store og Google Play, er der stor forskel i kvaliteten. Ringkjøbing Landbobank er den bank, der har fået den højeste ...
Opdateret - 14.07 - Jens Madsen, der har en fortid som chef for PET og Bagmandspolitiet (SØIK), har sagt sin stilling som efterforskningschef i Danske Bank op. Det skriver
Kommer du via en app så klik her ...
For første gang siden 2012 er indkomsten fra 2017 til 2018 vokset relativt mere i bunden end i toppen. Tal fra Danmarks Statistik (DST) viser, at den disponible indkomst for de 10 pct. ...
Læser du på mobilen, så klik her. ...
Hvis du kommer via en app så klik her for at komme rette sted hen. ...
Huspriserne er steget de seneste år og dermed friværdien hos mange - det kan du udnytte ved at øge din belåningsgrad, siger rådgiver. Investeringschef, privatøkonom og professor kalder manøvre ...
Skattestyrelsen har ved en fejl sendt en mail til 110.000 skatteydere, hvori der står, at nye oplysninger betyder, at de styrelsen gerne vil rette på borgerens årsopgørelse. Det fortæll ...