UFD-Nyheder-Politik

Tre citater i den nye formands tale afslørede, hvad han vil med partiet, vurderer DR's politiske analytiker.
Ifølge Jakob Ellemann-Jensen kan man ikke være i tvivl om, hvad Venstre mener på udlændingeområdet.
I dag satte Lars Løkke Rasmussen endegyldigt punktum for sin tid i Venstres top.
Venstre har i dag sagt farvel til sit tidligere formandskab.
Venstres Frihedspris går i år til Ulla Tørnæs for hendes utrættelige kamp for at skabe mere balance mellem kønnene - og dermed mere balance i verden.
Den tidligere partiformand var tydeligt berørt under sin tale.
Han sagde det selv, og Venstres formand sagde det også: Kristian Jensen er slet ikke færdig i dansk politik.
Tirsdag begyndte politiet på den grænsekontrol mod Sverige, som regeringen har besluttet at indføre. Nu har justitsministeren også sat en pris på grænsekontrollen, skriver Jyllands-Pos ...
Susanna Dyre-Greensite er valgt som formand for Folkebevægelsen mod EU, der ikke sidder i Europa-Parlamentet.
I forbindelse med Venstres Landsmøde 16. og 17. november 2019 talte Venstres næstformand Inger Støjberg. Du kan genlæse talen her.
Den nye grænsekontrol mod Sverige løber op i 100 millioner kroner, oplyser justitsministeren.
Det var en tydeligt rørt Lars Løkke Rasmussen, der lørdag middag blev taget afsked med på Venstres landsmøde i Herning. Siden han den 31. august blev overrumplet af et modstandsdygtigt ...
Han mødte ikke op til Venstres ekstraordinære landsmøde i september. Men eksstatsminister og Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen er lørdag formiddag ankommet til partiets ordinære landsmøde i Herning ...
Venstres nye formand Jakob Ellemann-Jensen leverede en tale, der trods mangel på opsigtsvækkende nyheder eller budskaber giver et lidt dybere indtryk af, hvad han selv står for. En tal ...
De Radikale skal vare sig for at stemme for en finanslov, der hæver skatten og gør det "dyrere at være dansker og sværere at drive virksomhed". Sådan lød en klar advarsel fra Jakob Elle ...
Til Venstres Landsmøde 16. og 17. november 2019 indledte Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen med en tale. Du kan genlæse talen her.
Venstre har i dag præsenteret sit forslag til finanslov for 2020.I valgkampen lovede Venstre at investere i både velfærden og den grønne omstilling – uden højere skat. Det løfte står vi ved. Og samtidig sætter vi både handling og økonomi bag ordene. 
Venstres nye ordfører for folkeoplysning og bibliotek hedder Kim Valentin. Han har drevet egen virksomhed i 26 år, været borgmester i Gribskov Kommune, og så har han været professionel fodboldspiller. Alt sammen noget, han ikke kunne have gjort uden at være drevet af en særlig passion.
Retsforbundet i Region Hovedstaden protesterer mod ophævelsen af fredningen af Amager Fælled. København skal ikke bare være beton. Der må mening med galskaben! Der skal være grønne åndehuller i vores by. Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Protest mod ophævning af fredningen af Amager Fælled.
Selv med en diger rapport fra uafhængige forskere, som konstaterer, at den danske krigsdeltagelse i Irak hvilede på et fordrejet grundlag, vedbliver Anders Fogh at benægte – som komiske Ali blev ved at benægte at krigen var tabt for styret. Men der er intet komisk ved Anders Foghs benægtelse. Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Komiske Ali og benægteren Anders Fogh.
Poul Gerhard Kristiansen, politisk ordfører for Retsforbundet, talte ved Folkebevægelsen mod EUs grundlovsmøde på Gammeltorv i København. Ved samme lejlighed var også Jan Mathisen, 3F København og Rina Ronja Kari, Folkebevægelsen mod EU. Herunder finder du et sammendrag af Poul Gerhard Kristiansens tale. I skyggen af Manchester, London og alle andre steder, hvor vi ser ulykkelige ofre for […] Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Grundlovstale 2017 af Poul Gerhard Kristiansen.
Af Peter Mogensen, Gjern Liberal Alliance forelår nu, ifølge Altinget.dk, at der skal indføres et “klimamærke” for fødevarer, så forbrugere ikke handler i blinde om klimaaftrykket af de fødevarer de putter i indkøbskruven. Det er da glædeligt at se at Liberal Alliance pludselig er blevet bevidste om klimaproblemet. Nu har de ellers brugt de sidste […] Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Klimamærke på fødevarer – Et slag i luften.
– Og vi boligejere har det faktisk alt for godt Den såkaldte 2025-plan indeholder naturligvis positive elementer, som for eksempel en reduktion af det rentefradrag, som i sig selv virker som et stort tilskud til boligejerne. Men det skrider helt i svinget, når man mener, at der er behov for at sætte 24 milliarder af […] Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her 2025-plan giver større utryghed og ulighed.