UFD-Sport-Cykling

Kombinér cykeldrømme med skoleophold
Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender drømme om at opnå det samme, eller er det lysten til socialt samvær i et læringspræget miljø, der trækker i dig, så kunne et efterskole- eller højskoleophold måske være noget for dig.  
Test: Pearl Izumi Women’s Escape Softshell Glove
Women’s Escape Softshell Glove markedsføres som en alsidig pendlerhandske, der kan bruges til de fleste udendørs aktiviteter - og her rammer Pearl Izumi plet.
2019-sæsonen: 10 mindeværdige øjeblikke
Det er nu nogle uger siden, at Enric Mas kunne bestige podiet som vinder af 2019-sæsonens sidste større cykelløb, Tour of Guangxi, hvor han dermed bragte en ende på et cykelår, der kronede Primoz Roglic som verdensranglistens nr. 1 og Deceuninck-Quick Step som verdens bedste hold. Undervejs i løbet af de godt ni måneder er der adskillige øjeblikke, der har indprentet sig i vores hukommelse og for altid vil være dem, der står klarest i erindringen, når vi bliver bedt definere, hvad cykelåret stod for. Nedenfor giver vores ekspert, Emil Axelgaard, sit bud på de 10 momenter, der for ham var de mest bemærkelsesværdige
Tour de France skipper Kiddesvej
Det er formentlig den mest berømte stigning i hele Danmark, men ikke desto mindre kommer Kiddesvej i Vejle ikke til at være en del af ruten, når verdens største cykelløb i 2021 lægger vejen forbi netop Vejle.
Oversigt: Disse WorldTour-ryttere mangler en kontrakt for 2020
2019-sæsonen synger på sidste vers, hvorfor Feltet.dk giver et overblik over de WorldTour-ryttere, der endnu ikke har en kontrakt med et hold til den kommende sæson.
Norsk by hylder Lambrecht med et mindesmærke
I forbindelse med en ceremoni onsdag middag ærede den norske by Egersund den afdøde belgiske cykelrytter Bjorg Lambrecht med et stjerneformet mindesmærke, som refererer tilbage til belgierens første- og eneste professionelle sejr i karrieren under Tour des Fjords sidste år. 
Sagan kan se enden på sin karriere
Peter Sagan vil ikke cykle for evigt, og kan se enden på sin karriere nærme sig. Den 29-årige rytter er dog mere motiveret af det, end han er skræmt.
Pensionsmoden Quick Step-boss fortsætter som holdejer
Patrick Lefevere vil stadig være lederfiguren hos Deceuninck-Quick-Step i næste sæson, selvom den belgiske holdejer kunne træde tilbage fra arbejdsmarkedet og være pensionist.  
Opvarmning til 2020: Hvad kan vi forvente af Team Sunweb?
Ferien er ovre, og det er tid for de professionelle ryttere at starte den seriøse træning frem mod 2020-sæsonen. Efter de indledende teambuilding-øvelser ved de første holdsamlinger i november, er det som regel i december, at de første træningslejre organiseres, og den indledende sæsonplanlægning finder sted, og bare få uger senere er WorldTouren allerede i gang, når der igen bydes op til dans i Tour Down Under. I løbet af de kommende uger vil Feltet.dks cykelekspert Emil Axelgaard klæde dig på til den kommende sæson i en serie af analyser, hvor vi kaster et detaljeret blik på hvert af de 19 WorldTour-hold, og hvad vi kan forvente os af mandskabet i løbet af de kommende 12 måneder.
Landa: Har lært noget af alle mine kaptajner
Efter mange år som lukushjælper, skal Landa næste år være kaptajn for Team Bahrain McLaren. Her håber han på, at kunne udnytte den lærdom han har fået fra sine gamle holdkaptajner.