UFD-Sport-Cykling

Lefevre efter ny førsteplads: Vi holder altid sammen
For andet år i træk er Deceuninck-QuickStep verdens bedste hold ifølge UCI’s rangliste. Ifølge general manager Patrick Lefevre handler det i høj grad om holdånd.
CCC: Stabilitet er årsagen til Van Avermaets førsteplads
Det polske CCC-hold er stolte over Greg van Avermaets præstationer i denne sæson, som har givet belgieren førstepladsen på UCI’s rangliste over endagsløb.
Jumbo-Visma hapser træner fra Sunweb
Arthur van Dongen skifter fra næste sæson Team Sunweb ud med et andet hollandsk WorldTour-hold Team Jumbo-Visma.
Flyvende Fuglsang gik forrest: Gense alle årets danske WorldTour-sejre
De danske WorldTour ryttere har i sæsonens løb stået for intet mindre end syv sejre. Få her overblikket over, hvem af danskerne der vandt hvad i årets løb.
”Robocop” fortsætter på WorldTouren
38-årige Vasil Kiryienka er ikke færdig på WorldTouren og fortsætter på engelske Team Ineos.
1663 Watt - Poweren bag 2019´s bedste sprintere
Vi har samlet de rå data bag nogle af 2019´s mest spektakulære spurter. Se watt-tal fra blandt andre Ewan, Viviani, Sagan og Ackermann lige her.
Nuyens kræver stor erstatning af Van Aert
Det retslige efterspil mellem Wout van Aert og Veranda’s Willems-Crelan kører i disse dage i Belgien, og det er ikke små beløb, der er i spil.
Hagen overrasket over WorldTour-debutsæson
Carl Fredrik Hagen imponerede alt og alle med en ottendeplads i årets Vuelta a España, hvilket har gjort denne sæson til en langt bedre end forventet.
Cipollini opereret i hjertet
Rækken af tidligere cykelprofiler med helbredsproblemer vokser endnu engang. Mario Cipollini har gennemgået flere operationer for hjerteproblemer.
Alarcon bedyrer sin uskyld efter suspendering
Suspenderede Raul Alarcon erklærer sin uskyld på de sociale medier, hvor han benægter at have forbrudt sig mod anti-doping-reglementet.