Kort beskrivelse: Hækplanter Mange forskellige hækplanter i mange forskellige højder, bredder og typer. Find lige præcis din nye hækplante hos Anchers. Vi har mange forskellige hækplanter og vi har lige præcis den hækplante du vil bruge til dit hjem. Hvad enten du skal have en hel ny hæk eller om den du har
Kort beskrivelse: Find smukke fliser og klinker fra Middelhavs området hos Abelona. Vi forhandler kvalitets fliser fra Grækenland, Portugal og Spanien, med mange års erfaring inden for branchen.
Kort beskrivelse: Grønne Grunde er et havearkitektfirma der tegner kreative haveanlæg med sjæl -og sund fornuft. Haveplaner og plantelister udarbejdes kundens ønsker og behov, og med kunden i centrum.
Kort beskrivelse: Skal du have lagt tagpap behøver du kun at kontakte en enkelt virksomhed - NovaTag er blandt de bedste firmaer i Danmark til at lægge, reparerer og vedligeholde tagpap. Bestil et gratis tagtilsyn i dag!
Kort beskrivelse: 3Falke er et møbelhus med fokus på kvalitet og innovation. Vi gør en dyd ud af at besøge de store internationale messer hvert år, så vi altid er opdateret på hvad der rør sig inden for branchen. Kom forbi og se vores udvalg i vores butik i Frederiksberg!
Kort beskrivelse: Decentral spildevandsløsning, Miljøvenligt og økonomisk minirenseanlæg.
Kort beskrivelse: Vi er entreprenør og kloakmester med arbejde i Aabenraa og Sønderborg.
Kort beskrivelse: Skagen Torvehal En blog for livsstil og store hjem & havetips.
Kort beskrivelse: Produceret uden overgange og med et elegant og neutralt udtryk.
Kort beskrivelse: Gårdmand Bjørn er klar med vicevært i Købehavn og Frederiksberg bl.a.
Kort beskrivelse: Persienner har udviklet sig meget gennem årene og er igen blevet moderne.
Kort beskrivelse: Interieur & Design tilbyder møbler til hjem.