UFD-Nyheder-Politik

USA har onsdag fjernet sine sanktioner mod Tyrkiet, efter at tyrkerne har lovet at gøre en våbenhvile i det nordøstlige Syrien permanent. Det siger USA's præsident, Donald Trump, på et ...
Folketingets formand giver grønt lys til Stram Kurs, hvis kongres i sidste uge i Middelfart måtte udskydes.
Ledere i Skat havde i 2010 45 minutter til ti revisionsrapporter - herunder advarsel om udbytteområdet.
Folketingets formand giver grønt lys til Stram Kurs, hvis kongres i sidste uge i Middelfart måtte udskydes.
Det koster Liberal Alliance 3,2 millioner kroner om året, at Simon Emil Ammitzbølle-Bille har forladt partiet.
Der kan blive behov for at stramme de krav boligkøbere skal leve op til for at få et boliglån, når der nu går over fire år mere, før det nye boligskattesystem træder i kraft i 2024. De ...
Statsminister Mette Frederiksen (S) er åben over for en udskydelse af brexit, Storbritanniens udtrædelse af EU, som efter planen skal ske 31. oktober. Det siger hun ved et møde i Europ ...
Statsministeren siger i Europaudvalget, at Storbritannien bør kunne få forlænget fristen til at forlade EU.
Man skal kunne få dispensation, hvis man har 'god grund' til at misse sin klagefrist.
Det er en skandale for de danske boligejere, at den nye boligskattereform nu bliver udskudt, så boligmarkedet svæver i uvished i ekstra tre år. Og måden det bliver gjort på er lige lovl ...
Der er nu fundet endnu mere grus i maskinen, når det gælder det nye gældsinddrivelsessystem, der skulle have kradset penge ind fra danske skyldnere allerede fra i år. Så nu bliver start ...
I går drøftede Folketinget regeringens forslag til finanslov. Det har vel aldrig været nemmere at være finansminister i Danmark - alligevel lykkedes det finansminister Nicolai Wammen (S) at lyde næsten lige så pessimistisk som partifællen Knud Heinesen, der i 70'erne og 80'erne var finansminister.
Følg med, når vi sender pressemødet direkte fra Skatteministeriet.
Simon Emil Ammitzbøll-Bille skal forlade partiet, gå på orlov eller rette ind, lød det i brev til LA-ledelsen.
Borgernes frie valg er en helt central ret i Danmark. Også når det kommer til uddannelse. Derfor er det beskæmmende, at den Socialdemokratiske regering nu genfremsætter sin dødssejler fra valgkampen og i den kommende finanslov ønsker at svinge sparekniven over fri- og privatskolerne i Danmark.
Venstres formand Jakob Ellemann-Jensens tale til Folketingets åbningsdebat 3. oktober 2019.
Regeringen har i dag fremlagt sit finanslovforslag, og det ser desværre ud til, at mange af de bange anelser vi havde før valget, er på vej til at blive til virkelighed.
Formand for Venstres gruppe i Europa-Parlamentet Morten Løkkegaard talte ved Venstres Ekstraordinære Landsmøde 21. september 2019. Du kan læse og se talen her.
Retsforbundet i Region Hovedstaden protesterer mod ophævelsen af fredningen af Amager Fælled. København skal ikke bare være beton. Der må mening med galskaben! Der skal være grønne åndehuller i vores by. Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Protest mod ophævning af fredningen af Amager Fælled.
Selv med en diger rapport fra uafhængige forskere, som konstaterer, at den danske krigsdeltagelse i Irak hvilede på et fordrejet grundlag, vedbliver Anders Fogh at benægte – som komiske Ali blev ved at benægte at krigen var tabt for styret. Men der er intet komisk ved Anders Foghs benægtelse. Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Komiske Ali og benægteren Anders Fogh.
Poul Gerhard Kristiansen, politisk ordfører for Retsforbundet, talte ved Folkebevægelsen mod EUs grundlovsmøde på Gammeltorv i København. Ved samme lejlighed var også Jan Mathisen, 3F København og Rina Ronja Kari, Folkebevægelsen mod EU. Herunder finder du et sammendrag af Poul Gerhard Kristiansens tale. I skyggen af Manchester, London og alle andre steder, hvor vi ser ulykkelige ofre for […] Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Grundlovstale 2017 af Poul Gerhard Kristiansen.
Af Peter Mogensen, Gjern Liberal Alliance forelår nu, ifølge Altinget.dk, at der skal indføres et “klimamærke” for fødevarer, så forbrugere ikke handler i blinde om klimaaftrykket af de fødevarer de putter i indkøbskruven. Det er da glædeligt at se at Liberal Alliance pludselig er blevet bevidste om klimaproblemet. Nu har de ellers brugt de sidste […] Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Klimamærke på fødevarer – Et slag i luften.
– Og vi boligejere har det faktisk alt for godt Den såkaldte 2025-plan indeholder naturligvis positive elementer, som for eksempel en reduktion af det rentefradrag, som i sig selv virker som et stort tilskud til boligejerne. Men det skrider helt i svinget, når man mener, at der er behov for at sætte 24 milliarder af […] Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her 2025-plan giver større utryghed og ulighed.