UFD-Sport-Motorsport

2019 har været et lærerigt år for Henrik Eilertsen og Team Eilertsen Racing. Holdet fra Espergærde har haft Yokohama 1600 Challenge som det primære projekt i år, mens det også er blevet til 3 weekender i den historiske 71 klasse.
Det blev til endnu en sejr for Johan Schwartz, i årets fjortende og sidste løb på Las Vegas Motor Speedway. Schwartz har vundet 8 af sæsonens løb, og endte med en imponerende føring på 279 point, foran Toby Grahovec med 176 point. Det blev også til en sejr i team-mesterskabet, hvor Rooster Hall Racing vandt med 306 point, foran Classic BMW med 206.
Efter to weekender i træk med finale i først de danske rallymesterskaber og derpå i årets Yokohama sprintturnering er Lasse M. Sørensen, Hammel, begyndt at overveje, hvad han vil satse på i 2020. Når han gør status over den forløbne sæson, ser han tilbage med tilfredshed.
Michael Broberg tilfreds med indsats og slutresultat i den samlede ADAM Cup Denmark, hvor Michael Broberg Sørensen og Frits Grove Nielsen fandt fart, tempo og det rette attack, og det resulterede i den samlede andenplads - OVERALL SET - i Adam Cup Denmark 2019.
Lørdag d. 2. november præsenterer Motorsport Nordjylland (MNJ) det traditionsrige klubrally: Herregårdsløbet. Dette sker i samarbejde med Erhvervsskolerne i Aars, Peugeot/Citroën - Aars, Ford Aars og Ejner Hessel - Aars.
Mazda
En hektisk oktober er nu overstået for Ib Kragh og Ditte Kammersgaard. Sammen havde de lørdag deres sidste start i 2019-sæsonen i Fredericia, hvor de på baggrund af deres titel i Yokohama-mesterskabet Vest havde kvalificeret sig til at deltage i den landsdækkende finale.
Årets femte sejr i Yokohama Mesterskabs regi i 2019 for Jens Kristian Jensen og Svend Åge Nielsen, begge Holstebro, men i de sidste to år har mandskabet ikke deltaget i Yokohama Finalen, men her i 2019 udgaven, der var de race ready.
Det sker! Finale med danskere i hovedrollerne Den kommende weekend afholdes sidste afdeling af European Le Mans Series (ELMS) og Le Mans Cup, og det er i den grad med danskere i hovedrollerne. Nicklas Nielsen og hans Ferrari-hold har allerede sikret sig den samlede sejr i ELMS GT Championship, og kan derfor stille til start uden nerver. I samme kategori har Michelle Gatting og hendes team stadig chancen for at slutte som runner-up. Og det endda i Michelles debutsæson. I LMP3 er Mikkel Jensen og hans tyske holdkammerat inden finalen på en delt førsteplads, og kæmper altså om den samlede sejr. Mikkel er af Le […] Indlægget Elitenyhedsbrev: Finale med danskere i hovedroller, Kevin og Mikkel i tynd luft blev først udgivet på Racemag.
Den nye sportsvogn er udviklet i et tæt samarbejde med BMW, og kritikerne proklamerer, at Supra-fænomenet er aflivet: En BMW med Toyota-logo, lyder anklagerne. Vi inviterer ...
Vi havde ærlig talt ikke høje forventninger til den nye pickup fra Mitsubishi, for den nuværende model er hårdt affjedret og støjende. De japanske ingeniører har imidlertid ...
Preben Bograd har interesseret sig for biler hele livet, men i 2012 forelskede han sig i en Morgan +8 og købte den, og så gik det stærkt. Fem år senere havde han fyldt en garage på Samsø med b ...
Selv om den svenske bilproducent har produceret mindre end 200 biler på 17 år, er mærket verdensberømt for sine vanvittige superbiler. Med Koenigsegg Regera overgår stiftere ...
Norge støvsuger det globale bilmarked for nye og brugte elbiler. Hvad kan de større danske byer lære af den grønne bølge? Vi hører Paal Mort, rådgiver for Oslo Bymiljøetaten ...
Feltet består i år af fem elbiler, en brintbil og 18 hybrid-, diesel- og benzinbiler. Få overblikket over 2020-årgangen, hvor elektrificeringen slår synligt igennem. ...
Se hvordan det gik i den forgangne weekend for danskerne, og læs her, hvem du skal holde øje med i denne uge. Indlægget Vesti mester, Malthe mester, Dane Train triumferer i Japan! blev først udgivet på Racemag.
Charlotte Blou Sand undrede sig over, at det ikke var muligt at købe strøm fra vedvarende energikilder til sin eldrevne Jaguar. Derfor har hun udviklet en app, der sørger fo ...
Hvis nogen skal knække nødden og sparke dynamisk køreglæde ind i en elbil, er Porsche en oplagt kandidat. Børsen kører deres elektriske svendestykke. V i ...
Der har været talt om EU-bøder for CO2-overskridelser i årevis, men nu er det alvor: Fra nytår kommer det til at koste bilproducenter kassen at udlede for meget CO2. KPMG vu ...
Der var point til Kevin Magnussen efter stærkt løb i Sochi - læs om det og de andre danske resultater i weekenden her. Indlægget Point til Kevin efter stærkt Sochi-race blev først udgivet på Racemag.
I denne udgave af podcasten Det ternede flag fra DASU har vi igen en særlig gæst i studiet. Det er en nykåret mester i GTE-klassen i European Le Mans Series, der fortæller om vejen fra karting på køreteknisk anlæg som fireårig over drabelige dyster med Max Verstappen, en travl debutsæson i bilklasserne til et tilfældigt opkald fra en teamejer, der skulle bruge coaching til sin søn. Indlægget Podcast: Det ternede flag med Nicklas Nielsen – nykåret ELMS-mester blev først udgivet på Racemag.
Mercedes-Benz rammer et brugbart kompromis mellem diesel- og elbilen med den store GLE 350 de, der tager det bedste fra de to motorteknologier. Ved slutni ...
Sponsoreret indhold! Har du før hørt følgende udsagn blive slynget ud? Formentlig af folk, der ikke ved bedre? For skal vi ikke begynde med at afkræfte den fordom: Selvfølgelig er det vigtigt at være i god fysisk form, når man dyrker en sport som racerkørsel. For ligesom med alle andre sportsgrene er det i racerkørsel vigtigt at have styr på fysikken. Kunne du forestille dig at kravle ind og ud af bilen, hvis du fik åndenød af anstrengelserne hver gang? Eller mærkede klaustrofobiske tendenser, når du sad i førersædet, fordi din mave var faretruende tæt ved rattet? Nej, vel? Derfor […] Indlægget Når man kører ræs, behøver man ikke at være ikke være i god form! Eller hvad..? blev først udgivet på Racemag.
Den seneste weekend & uge har været sensationel for unge danske bilsportstalenter inden for banesport. Det er nærmest tilfældet uge efter uge, men bedøm selv. Indlægget DASU-elitenyhedsbrev: Lundgaard i F1, Nielsen vinder ELMS, podier og meget mere! blev først udgivet på Racemag.
Det blev Esben Hegelund og Mie Johansen, der tog den samlede sejr i John Frederiksen – Brøndby Rally Roskilde – femte afdeling af Autoplus Dansk Super Rally. Indlægget Hegelund/Johansen vinder Rally Roskilde blev først udgivet på Racemag.
Ni hurtige prøver skal deltagerne ud på, inden den samlede vinder af John Frederiksen Brøndby – Rally Roskilde er fundet - femte afdeling af Autoplus Dansk Super Rally. Indlægget Roskilde byder på DM 5 i Autoplus Dansk Super Rally blev først udgivet på Racemag.
Når det første FIA Motorsport Games løber af stablen den 1.-3. november på Vallelunga-banen ved Rom, bliver det med stærk dansk tilstedeværelse. De rød/hvide farver er tilstede i fem ud af seks kategorier, der alle tæller til den samlede turnering. I hver af i alt seks cups bliver der delt guld-, sølv- og bronzemedaljer ud, der også tæller til et samlet mesterskab i bedste OL-stil. Indlægget Dansk hold klar til FIA Motorsport Games 2019 blev først udgivet på Racemag.
Der er masser af danske banekørere i aktion den kommende weekend, over hele kloden. Flere af disse indtager nøgleroller i deres respektive løbsserier. Indlægget DASU-elitenyhedsbrev: Sådan gik det danskerne i weekenden – og det sker i denne uge blev først udgivet på Racemag.
Onsdag d. 23/10 åbnes der for at nye talenter med interesse i formel racing kan teste deres evner af. Testdagen finder sted på Padborg Park og der er mulighed for at teste i enten Formel 4 eller Formel 5. Du … Continue Reading→ Indlægget Nye formeltalenter får chancen for at teste Formel 4 og Formel 5 blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Anmeldelsesgebyret 12 – 13 maj 2018 Formel 4 + 5 F5 Bulletin 3, 2018 Løbsinformation Åbningsløbet 2018 ver. 1 Godkendt Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 fredag og lørdag Godkendt version Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 søndag Godkendt version Indlægget Slutinstruktioner til DM2 Jyllandsringen blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Se i følgende link for de sidste slutinstruktioner for den kommende weekend. Slutinstruktioner Padborg Park Open Indlægget Slutinstruktioner til Padborg Park Open blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Da Formel 5 i denne sæson har lavet en aftale om at køre sammen med Formel 4, vil det betyde at nyhedsstrategien for Formel5.dk vil ændre sig. Det vil komme til at betyde at der naturligvis vil komme relevante Formel … Continue Reading→ Indlægget Ændring af nyhedsstrategien for Formel5.dk blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
  Ikke ufortjent blev 2017 mesteren i Formel 5 klassen, Aske Nygaard Bramming, hædret for sine flotte resultater i den forgangne sæson, til det store Dansk Motorsport Award. Aske viste en stor stabilitet igennem hele sæsonen. Og selvom han i … Continue Reading→ Indlægget Formel 5 mesteren hædret ved Dansk Motorsport Award blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Positivt informationsmøde for Formel 5 kørere i Racehall, Aarhus. Lørdag. d. 17/2 var der indkaldt til informationsmøde for Formel 5 kørere. Mødet var indkaldt af DASU og Renault Formel 4 Danmark og skulle belyse de nye tiltag og muligheder der … Continue Reading→ Indlægget Sammen løfter vi formelsporten i Danmark! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
FORMEL 5 KØRER MED FORMEL 4 I 2018 Formel 5 kører igen i 2018 sammen med Formel 4-serien og der er udskrevet en selvstændigt danmarksmesterskab for klassen.   Det betyder, at de to klasser kører sammen på følgende løbsdatoer:   … Continue Reading→ Indlægget Så er det officielt fra DASU..! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Testdage inden sæsonstart: 14. februar 17. februar (lørdag) 24. februar (lørdag) 28. marts 3. april 4. april 17. april 18. april 24. april   Bemærk der kun er én testdag i marts måned.   Testdage bestilles direkte hos Padborg Park Indlægget Information fra Padborg Park! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 24. december – lidt godt at slå tiden ihjel med. Glædelig Jul! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 23. december – fede dueller med Lundgaard og Schmidt! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.